Het RNZON is een netwerk van in Zuidoost-Nederland werkzame fysio-manueel therapeuten die als gezamenlijk doel hebben: het beter positioneren en profileren van fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond cliënten met klachten aan- en aandoeningen van de wervelkolom.

Sinds de oprichting van het Rugnetwerk Zuidoost-Nederland in 2014  is FysioSupport hierbij aangesloten en hebben we een actieve bijdrage in diverse commissies om zo de kwaliteit te verbeteren en te waarborgen. Momenteel zijn ongeveer 60 manueel therapeuten in de regio hierbij aangesloten.

Waar staan we voor?

We staan voor het leveren van een zo goed mogelijke kwaliteit op het gebied van onderzoek en uniforme behandeling van rugklachten waarbij is gekeken naar de meest effectieve behandeling.

Hoe houden we onze kennis actueel?

Na de specialistische opleiding voor manuele therapie wordt onze kennis verder verbreed door het volgen van de laatste literatuur en extra scholingen.

Bij FysioSupport zijn 2 fysio- en manueel therapeuten aangesloten bij RNZON, Diane Spanja en Fernand van der Doelen. Beide zijn naast fysiotherapeut ook al  jaren als manueel therapeut werkzaam. Naast de rugklachten behandelen beide ook nek-, schouder-  en heupklachten omdat deze klachten niet los van elkaar te zien zijn.

Heeft u rugklachten en denkt u dat ze niet snel zonder therapie weg zullen gaan, dan bent u bij ons in goede handen!

FysioSupport is te vinden aan de Hoogveldseweg 1 in Mill en op www.fysiosupport.com. Telefonisch is meer informatie te krijgen via 0485 - 47 01 66.