Vandaag (21 juni) is het hoogste punt bereikt van het nieuwbouwproject Raboblok, onderdeel van het Centrumplan Mill. Met deze nieuwbouw die bestaat uit achttien huurappartementen en winkels, bieden woningcorporatie Mooiland, gemeente Mill & St Hubert en Rialto Vastgoedontwikkeling een gevarieerd en uitgebreid aanbod in hartje Mill.

Traditiegetrouw viert Mooiland het hoogste punt met alle bouwvakkers en betrokken partijen door de vlag te hijsen. Daarna volgt een dankwoordje. In oktober 2016 verwacht Van Der Heijden Bouw en Ontwikkeling het Raboblok aan de Markt op te leveren.

Huurappartementen

Het appartementencomplex aan de Markt in Mill bestaat uit diverse typen appartementen, verdeeld over twee etages. Alle appartementen hebben een royale woonkamer met open keuken, badkamer met toilet en een inpandige bergruimte. Zes appartementen hebben één slaapkamer, de overige twaalf appartementen hebben twee slaapkamers. Vanuit de woonkamer is toegang tot een balkon. Drie appartementen op de tweede verdieping, met één slaapkamer, hebben een zolder die met een vlizotrap is te bereiken. Voor ieder wat wils!

Interesse in een huurappartement?

Heeft u interesse in één van de appartementen? Reageren is mogelijk zodra de advertenties op de website van Mooiland zichtbaar zijn. Zorg dat u ingeschreven bent als woningzoekende en vul uw zoekprofiel in. Een email versturen kan ook. Stuur de email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt daarin uw inschrijfnummer en projectnaam Raboblok Mill. Mooiland houdt u dan op de hoogte. Heeft u toch vragen hierover, neem dan contact op met Klantenservice via telefoonnummer 088 450 10 10.

Over Mooiland

Mooiland is een woningcorporatie met ruim 26.000 woningen in 127 gemeenten in heel Nederland. Hiermee is Mooiland één van de twintig grootste corporaties van Nederland. Mooiland werkt samen met haar partners aan goed en betaalbaar wonen voor mensen met een laag inkomen of met een bijzondere woon- of zorgvraag. De corporatie voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk voor de woonvragen die in haar werkgebied spelen. De organisatie staat onder leiding van een bestuurder en heeft ruim tweehonderdvijftig medewerkers.