Op vrijdag 22 juli komen de deelnemers aan de 55km route van de 100e Nijmeegse Vierdaagse door Mill. Maar om te zorgen dat deze ruim 5000 wandelaars weten wat Mill te bieden heeft, wil de werkgroep een dag eerder de wandelaars alvast op de doortocht door Mill wijzen.

Dit zodat men weet wat men in Mill kan verwachten en er rekening mee kan houden in de planning. Zo zal er voor de kerk een rustpost worden ingericht, waar wandelaars gratis een bekertje soep krijgen, even tot rust kunnen komen en de batterij op kunnen laden voor de laatste kilometers.

Vandaar dat het de bedoeling is om op donderdag 21 juli in Ven-Zelderheide een promotiestandje te maken met het thema, tot ziens morgen in Mill! In Ven-Zelderheide lopen die dag namelijk, net als op vrijdag in Mill, alleen de deelnemers aan de 55km. Naast een banner om Dwars dur Mill te promoten worden er ook flyertjes uitgedeeld met het programma van 22 juli en wat leuke wetenswaardigheden en activiteiten in Mill.

Hebt u tijd en zin om op 21 juli te helpen in Ven-Zelderheide?

Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Corné Kremers op 0485 - 32 56 34.