Steeds meer mensen kiezen FysioSupport voor een fysiotherapeutische behandeling. Bijvoorbeeld voor de revalidatie na een operatie. Ze kiezen niet meer de dichtstbijzijnde praktijk, maar gaan zoeken naar de plek waar ze het beste resultaat verwachten. 

Een van de redenen om voor FysioSupport te kiezen betreft de faciliteiten waar de fysiotherapiepraktijk gebruik van maakt. De praktijk is in het Fitland gebouw gevestigd en patiënten hebben tijdens de revalidatie de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitnessapparatuur. FysioSupport heeft ook een sportzaal ter beschikking om individuele en gezamenlijke opbouw in de sport te begeleiden.

Een andere reden om voor FysioSupport te kiezen is het feit dat er verschillende fysiotherapeuten de revalidatietrajecten kunnen ondersteunen. Er is veel ervaring met en kennis van het hersteltraject na diverse operaties.

Revalidatie na een operatie? FysioSupport heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten voor knie, schouder en rug!

Ook geven patiënten aan dat de korte lijnen met de orthopeden van kliniek ViaSana doorslaggevend zijn om te kiezen voor een behandeling bij FysioSupport. Michel Scheenloop loopt gezamenlijk spreekuur met de orthopeden, met name bij knieklachten. Mario Hermens is betrokken bij de controles na een voorste kruisband operatie en Diane Spanja-Bekkers doet de controles na schouderoperaties.

De samenwerking tussen Fitland, kliniek ViaSana en FysioSupport zorgt voor een gestroomlijnde revalidatie.

FysioSupport werkt volgens de protocollen van ViaSana en de protocollen die de beroepsgroep van de fysiotherapie (KNGF) adviseert. Tevens wordt er tijdens de revalidatie verschillende keren objectief gemeten hoe de vooruitgang is.

Gespecialiseerd in revalidatie na een nieuwe knie, kijkoperaties knie en voorste kruisbandoperaties: Laura Marcellis, Eveline Kessels en Mario Hermens, Jan Klap (vestiging Den Bosch)
Gespecialiseerd in revalidatie na schouderoperaties: Diane Spanja-Bekkers, Job Lomans.
Gespecialiseerd in rugoperaties: Fernand van der Doelen, Diane Spanja-Bekkers

FysioSupport, Hoogveldseweg 1 5451 AA Mill tel. 0485 - 470 166