Zaterdagmorgen 25 juni vond wederom een verticaal overleg plaats tussen de CDA-afdelingen van het Land van Cuijk, de Provincie en de Tweede Kamer.

Dit keer was de CDA-afdeling Mill en Sint Hubert de gastheer. Naast de fractie- en bestuursleden van de CDA-afdelingen Land van Cuijk waren namens de Provincie, Stijn Steenbakkers (Brabants CDA-statenlid, onder andere contactpersoon voor het Land van Cuijk) en Marianne van der Sloot (Fractievoorzitter van de Brabantse CDA-Statenfractie) en namens de Tweede Kamer, Erik Ronnes (CDA-Tweede Kamerlid) aanwezig.

Tijdens de bijeenkomst zijn belangrijke zaken die het hele Land van Cuijk raken, ter sprake gekomen. Denk hierbij aan de mogelijk bestuurlijke toekomst van het Land van Cuijk, zaken omtrent mobiliteit zoals met de kwestie rond de A- of N77 die onder andere bij Sint Hubert voor overlast door verkeersdrukte zorgt, het beheer van erfgoed in het Land van Cuijk en actualiteiten binnen het Waterschap met de recente overlast door hevige regenval in het achterhoofd.

Wij kijken terug op een productieve morgen. Alle neuzen dezelfde kant op, dat is hoe we als regio stappen vooruit kunnen zetten en daarom verdient dit voor het CDA prioriteit.