Sinds 2013 worden senioren die graag op bedevaart naar Beauraing willen, bijgestaan door de KBO-Mill. Met name voor kwetsbare ouderen kan deze ondersteuning van groot belang, zelfs noodzakelijk zijn.

Tot en met dit jaar zijn vanuit Mill en omgeving al 195 personen via de KBO-Mill op bedevaart naar Beauraing geweest. De belangstelling is zo groot geworden dat alleen de bedevaart naar Beauraing niet meer voldoende is om in de behoefte te voorzien.
Daarom heeft de KBO-Mill besloten om ook de deelname aan de bedevaarten naar Banneux en Kevelaer te gaan faciliteren.

Banneux

Van vrijdag 26 t/m dinsdag 30 augustus 2016 wordt met het Bisdom Breda de bedevaart naar Banneux georganiseerd. De kosten voor deelname aan dit triduüm bedragen € 275,-. Inbegrepen zijn de heen en terugreis inclusief koffietafel en het verblijf in Banneux inclusief alle maaltijden.

Kevelaer

De bedevaart naar Kevelaer heeft dit jaar als thema “Zalig de barmhartigen”. Samen met de Afdeling Zeeland faciliteren wij de deelname aan de bedevaart die wordt gehouden op zaterdag 3 september 2016. Voor deze bedevaart wordt geen rolstoelbus ingezet dus u moet redelijk goed ter been zijn om aan deze bedevaart deel te kunnen nemen. Ter ondersteuning kan wel een opvouwbare rolstoel of rollator mee in de bus. Vertrek om 8.15 uur vanaf de H. Jacobus de Meerdere kerk in Zeeland. De kosten bedragen € 19,00 per persoon.

Wilt u meer informatie, of heeft u belangstelling om aan een van deze bedevaarten deel te nemen, neem dan snel contact op met: Marietje van den Elzen / 0485 - 45 18 76 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..