Foto: Google Maps

In 1985 openden Peter en Bea van Boekel hun winkel aan de Karstraat 13 in Mill waar naast fietsen ook ijzerwaren en gereedschappen tot het standaardassortiment behoren. De vader van Bea, Jan van Rossum nam in 1953 de zaak over van zijn vader.

Naast fietsen verkocht Jan ook landbouwwerktuigen, witgoed en was hij smid, het vak dat zijn vader (de opa van Bea) al vanaf 1918 op dezelfde plek uitoefende. Op 1 oktober komt er een eind aan deze bijna 100 jaar rijke historie en sluit Peter van Boekel na 32 jaar definitief zijn deuren.

Ondanks dat Peter en Bea nog altijd met plezier hun winkel runnen, is de tijd aangebroken om een nieuwe stap in hun leven te gaan maken. Peter: “We zijn beiden de 60 inmiddels gepasseerd en vinden het na 45 jaar gewerkt te hebben tijd om te stoppen”. Bea: “Daarbij hebben onze kinderen een andere richting gekozen en zijn er dus geen opvolgers”. Na bijna 100 jaar en 3 generaties komt er nu dus een einde aan dit familiebedrijf.

Voordat het zover is start op woensdag 7 september een grote opheffingsuitverkoop met hoge kortingen op het volledige assortiment. Benieuwd? Houd dan komende weken deze krant in de gaten!
Op dit moment zijn we gesloten in verband met vakantie. Graag verwelkomen wij u vanaf woensdag 7 september in onze zaak om te profiteren van hoge opheffingskorting op alle fietsen, e-bikes, accessoires, ijzerwaren, gereedschappen en nog veel meer!

Tot slot willen wij al onze trouwe klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij de afgelopen decennia in ons hebben gehad.