“Na 15 prachtige jaren moeten wij u helaas mededelen dat Trendshop aan de Stationsstraat in Mill per 31 december 2016 de deuren gaat sluiten”, aldus Frans Goverde van Trendshop Mill.

“De grote veranderingen waaraan de modebranche onderhevig is – zoals de groeiende populariteit van het online shoppen en het daarmee veranderende winkelgedrag van de consument en de economische crisis – hebben ertoe geleid dat wij deze keuze hebben moeten maken. Daar komt nog bij dat het huidige huurcontract afloopt en verlenging van dat contract geen optie is vanwege een huurverhoging. Dat alles te samen maakt dat wij met pijn in ons hart hebben moeten besluiten tot beëindiging van onze winkel.”

Op 31 december zal Trendshop de deuren in Mill voorgoed sluiten. “Vanaf eind oktober zal onze winkel in het teken staan van een totale leegverkoop. We hebben er echt alles aan gedaan en geprobeerd om dit besluit – het sluiten van de winkel – te voorkomen. Maar soms is het beter om te stoppen dan door te gaan.”

“We willen graag iedereen, en vooral onze vele klanten uit Mill en omgeving, bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen gedurende die afgelopen 15 jaar!”, aldus Goverde.

Trendshop Mill
Stationsstraat 25
5451AM Mill