Tot 29 oktober kon iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2016. Hierop kwamen ruim 400 reacties binnen bij de redactie van De Neije Krant - inmill.nl.

De 10 meest genoemde en vooral ook best beargumenteerde genomineerde ondernemingen strijden nu om de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2016.

Stemmen

U kunt tot 17 november uw stem uitbrengen op een van de genomineerde ondernemingen. Dat kan via de online poll op inmill.nl. Ook zal een deskundige jury bestaande uit 7 onafhankelijke personen deze 10 ondernemers beoordelen en punten geven. De online poll telt als 1 jurylid mee. Totaal dus 8 juryleden.

Winnaar

Op vrijdag 18 november, tijdens de 1e Dag van de ondernemer,  zal de winnaar bekend gemaakt worden. Wethouder van den Boogaart zal die dag tussen 15.00 uur en 16.00 uur op pad gaan om de winnaar te verrassen met de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2016. Dit alles is ook live via L.O.M. radio te volgen. Deze dag zal de L.O.M. namelijk in het kader van de Nationale Dag van de ondernemer van 09.00 uur tot 17.00 uur een speciaal radioprogramma maken.

Genomineerden

Hier de 10 genomineerde ondernemers met enkele argumenten voor hun nominatie, zoals De Neije Krant - inmill.nl deze heeft ontvangen:

Autobedrijf Bram Schreven Mill
“Een jonge ondernemer die lef heeft om dit bedrijf op te zetten. Prima service en hij denkt net als zijn medewerkers mee met de klant.”

Café Libre Mill
“Zij zijn innovatief en hebben met de start van de Eeterij café Libre nog meer sfeer en mogelijkheden gegeven. Deze ondernemers staan open voor samenwerking en ideeën van anderen om er samen wat moois van te maken.”

Molen van Mill
“Knap dat zij naast hun goed lopende restaurant in Grave de Molen van Mill weer nieuw leven hebben in weten te blazen. Een mooie blikvanger voor Mill en een toeristische activiteit voor iedereen.”

Chris van Hout meubel en interieurbouw Mill
“Eindelijk durfde een ondernemer het vervallen pand aan de Schoolstraat aan te pakken. Een aanwinst voor het centrum van Mill met een fantastische service en enthousiaste ondernemer.”

Kasteel Tongelaar Mill
“Als Smaakmakers wonnen zij al ooit de ondernemersprijs, maar wat ze nu met Tongelaar hebben weten te doen is super. Tongelaar is weer the place to be en zij wisten binnen enkele maanden Tongelaar weer de uitstraling en aantrekkingskracht te geven die het verdiende.”

Berends Bloemsierkunst Mill
“Enthousiaste ondernemers die met samenwerking telkens weer met wat nieuws komen. Met zorg en oog voor detail leveren zij bloemen en planten maar ook fantastische decoraties.”

Fiore uitvaartzorg Sint Hubert
“Onder de enthousiaste leiding van Pieter Kessels groeit het team van Fiore zonder aan kwaliteit en betrokkenheid bij de overledene en nabestaande in te leveren. Met de juiste instelling en netwerk weet Fiore nabestaanden te ontzorgen en alles tot in de puntjes te regelen.”

Maarten Manders de echte bakker Mill
“Hun creativiteit en ondernemersdrift bleek al vele jaren in hun producten en presentatie van de winkel. Rond de Vierdaagse zette ze Mill met de Durloper echt op de kaart.”

Café Difference Sint Hubert
“Met veel enthousiasme sprong Thijs in het avontuur om Sint Hubert weer een echt café en zaal te geven. Veel waardering voor de wijze waarop hij activiteiten organiseert en openstaat voor ideeën.”

Friet van ons Riek Mill
“Met passie en enthousiasme verzorgen zij op locatie snacks en friet. Maar ook zoeken ze zelf naar mogelijkheden om hun diensten en producten onder de aandacht te brengen.”