Het Cliёntenplatform van Syntein zoekt 3 collega’s. Syntein is een organisatie van ketenzorg in de Noordelijke Maasvallei. De leden van het platform komen uit het hele Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Het Cliёntenplatform geeft, zo nodig, advies aan Syntein met als doel om de kwaliteit van de zorg voor chronisch zieken te blijven verbeteren. Het platform komt op voor de belangen van de cliënt en wil de medezeggenschap van cliënten bevorderen  om zo de zorgverlening beter af te stemmen op hun wensen en behoeften. Vanuit hun eigen ervaringen en kennis dragen de leden hieraan bij. Het Cliёntenplatform vergadert één maal per maand in Boxmeer. De leden zijn vrijwilligers en ontvangen een reiskostenvergoeding. Syntein biedt tevens opleidingsmogelijkheden. De taken die de leden op zich nemen zijn afhankelijk van hun affiniteit en vaardigheden en vragen derhalve van elk van hen niet teveel tijd.

Huisartsen

In de regio Noordelijke Maasvallei hebben de huisartsen, verenigd in een coöperatie, samen met Pantein in 2007 de organisatie voor ketenzorg opgericht: “Syntein”. Na jaren van doorontwikkeling in de ketenzorg en de opzet van innovatieve projecten, is Syntein uitgegroeid tot een zelfstandige organisatie en is de huisartsen coöperatie vanaf 2016 volledig eigenaar van Syntein. Eén van de projecten van Syntein is Positieve Gezondheid. Dit betekent focussen op gezondheid en niet op ziekte. Kijken naar hoe wij zo gezond mogelijk kunnen blijven. En in het geval van ziekte, kijken naar wat iemand wel kan in plaats van niet kan.

Ervaring

Heeft u affiniteit of eigen ervaring met de gezondheidszorg, vraagt u dan informatie of meldt u aan. Dat kan bij voorzitter Peter Hendriks, tel. 0486 - 47 59 62 / 06 - 46 62 15 37, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Elly Meijnders, tel. 0485 - 45 53 13 / 06 - 54 58 28 62, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..