Foto: Peter Cornelissen

Op donderdag 24 november toog een medewerker van Huka uit Oldenzaal naar het Brabantse Sint Hubert. Hier verraste hij Marina Barukcic met een splinternieuwe Cratos driewieler ter waarde van 4500,- euro.

Haar schoonvader Thijs Lamers uit Sint Hubert had deelgenomen aan een win-actie van Huka op Facebook en verzamelde uiteindelijk de meeste stemmen. “Hiermee kan ze weer zelfstandig fietsen,” aldus Thijs. “Nu nog mooi weer en samen met haar 3-jarige dochtertje kan ze er dan op uit.”

Win-actie

De Cratos driewieler is onlangs toegevoegd aan het assortiment producten van Huka. Deze uitbreiding vierden zij met een speciale win-actie op Facebook. Iedereen kon geïnteresseerden voor deze fiets aanmelden en hiervan werden er 5 genomineerd waarop men kon stemmen. Een van deze genomineerden was Marina Barukcic uit Sint Hubert. Zij werd voor deze win-actie aangemeld door haar schoonvader Thijs Lamers en wist uiteindelijk met 1137 stemmen de fiets te winnen.

Nominatie

Marina (28 jaar) werd in mei dit jaar getroffen door een herseninfarct. “Ondertussen gaat het langzaam vooruit,” vertelt Marina. “Of mijn arm nog helemaal goed gaat komen is afwachten, ik heb nu therapie en hoop dat het nog beter gaat worden.” Hierdoor is een traditionele fiets niet geschikt voor Marina. “Pas na een jaar is er een kans dat je via de WMO en de gemeente een vergoeding krijgt voor een aangepaste fiets. Zeker is het dan ook nog niet. Daarom ben ik super blij met deze fiets.”

Over Huka

Huka ontwikkelt producten die een verschil maken in de wereld van hun klanten. Ze bieden een stukje mobiliteit, onafhankelijkheid en zelfstandigheid. De focus ligt bij Huka niet op het leveren van producten voor mensen met een beperking, maar op het leveren van producten die een beperking (deels) compenseren. Het mobiliteits- en revalidatieassortiment is hoogwaardig en functioneel, met een scherp oog voor design en trends. Daardoor slagen ze erin om het leven van hun klanten elke dag opnieuw makkelijker te maken.

Oprecht betrokken

De producten die Huka ontwikkelt zijn nooit standaard. Ze kijken altijd naar de klant die er gebruik van gaat maken en creëren volgens een menselijke maat. Zo ontstaat er keer op keer een passende oplossing, die de vragen vanuit de markt beantwoordt. De medewerkers van Huka zijn trots op het feit dat ze niet sec een product leveren, maar een waardevol verschil maken. Ze bieden zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Ambities

Bij Huka vinden ze dat iedereen volwaardig mee moet kunnen doen in de maatschappij. Met hun producten leveren ze daar een bijdrage aan. Het is elke keer mooi om te zien hoe een klant echt geholpen is met een fiets, een rolstoelscooter of douchestoel. Het is de ambitie van Huka om een bijdrage te leveren aan het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen.

Meer weten?

Huka
Munsterstraat 13
7575 ED Oldenzaal
0541 - 572 472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.huka.nl