De dorpsraad Sint Hubert vierde onlangs haar tweejarig bestaan. Twee jaar met veel nieuwe acties, mooie resultaten en vol passie gaan we door voor de leefbaarheid van Sint Hubert.

Wonen in Sint Hubert

Een van de speerpunten van de Dorpsraad is “Wonen in Sint Hubert”. De werkgroep Wonen inventariseert de behoeften van onze inwoners, van jong tot oud. Hebt u wensen of ideeën, laat het de Dorpsraad weten. De werkgroep zoekt ook versterking. Wil je actief over dit onderwerp meedenken? Neem dan contact op met de Dorpsraad via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De Gemeente Mill en Sint Hubert organiseert op donderdag 24 november in Myllesweerd “het Woondebat” Jongeren. Deze avond begint om 19.15 uur. Een interessante avond om samen van gedachten te wisselen. Enkele leden van de Dorpsraad zijn dan ook aanwezig. U bent van harte welkom!

AED

Er zijn vijf AED apparaten in Sint Hubert. Vier hiervan zijn ondergebracht bij instellingen en één is in particulier eigendom. Deze apparaten bevinden zich bij de Voetbalclub, Gemeenschapshuis de Jachthoorn, Tennishal Kremers, Camping van Rossum’s Troost en aan de Ganzenroer. De Dorpsraad heeft de eigenaren van de AED apparaten benaderd en wil graag overleg over het onderhoud en mogelijke samenwerking voor deze apparaten.

Agenda op sthubert.nu

Bij deze nogmaals het verzoek aan verenigingen, stichtingen etc. om de activiteiten die jullie organiseren, ruim op tijd op de kalender van de website St.hubert.nu te plaatsen. Zo blijven we van elkaar op de hoogte en voorkomen we overlap van data zodat bezoekers keuzes moeten maken.
Graag willen we twee nieuwe dorpsraadsleden verwelkomen; Bas van Haren en Daniëlle Schoenmakers-Kremers. We zijn blij dat zij de Dorpsraad komen versterken. De volgende dorpsraad vergadering vindt plaats in de Jachthoorn op maandag 12 december, met openbaar gedeelte van 20.00 - 20.45 uur.
Tenslotte willen wij ons bestuurslid Prins Mark en Prinses Linda van harte feliciteren! We wensen hen samen met hun gevolg een heel fijn carnavalsjaar toe.