Foto: Cockie Kremers

Op maandag 19 december 2016 opent Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen de deuren van haar nieuwe kantoor aan de Markt 26 in Mill. Het nieuwe kantoor maakt onderdeel uit van het project ‘Centrumplan Mill’ en staat volledig in het teken van duurzaamheid.

Gedurende de eerste week, 19 t/m 23 december, zijn alle inwoners van Mill en omgeving van harte welkom voor een bezoek aan de nieuwe locatie, waarbij een koffie en lekkernij klaar staan.

Het Centrumplan Mill is in fases opgeleverd. Vanaf maandag 19 december is het de beurt aan de Rabobank en gaan de deuren aan de Markt 26 in Mill open. Deze hele week (19 t/m 23 december) zijn de inwoners van Mill en omgeving van harte welkom om de opening feestelijk mee te vieren. De adviseurs van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen verwelkomen de inwoners van Mill e.o. graag met een kop koffie en lekkernij.

Beschikbaarheid automaten

In verband met voorbereidende werkzaamheden verhuizen de geldautomaat en sealbagautomaat al eerder naar het nieuwe pand. Tussen maandag 12 en woensdag 14 december zijn deze automaten niet beschikbaar. Vanaf donderdag 15 december kunnen deze automaten op de nieuwe locatie weer gebruikt worden. De geldstortmachine is vanaf maandag 12 tot en met zondag 18 december niet beschikbaar. Deze is op maandag 19 december op de nieuwe locatie weer beschikbaar.
In de tussentijd kunnen sealbags in Boxmeer of Cuijk gestort worden. Daar zijn ook geldstortmachines aanwezig. Voor geldautomaten kan men terecht in Wanroij of Haps.

Duurzaam

Het Rabobank kantoor maakt onderdeel uit van het project ‘Centrumplan Mill’. Het kantoor zelf staat geheel in het teken van duurzaamheid. Zo is er gebruik gemaakt van circulair meubilair. Eerder dit jaar riep Rabobank haar klanten op om hout in te leveren. Dit gerecycled hout uit Mill en omgeving is verwerkt in de wand en diverse (vergader)tafels. Hierdoor worden bestaande grondstoffen opnieuw ingezet en draagt Rabobank samen met haar klanten bij aan een duurzame locatie.