V.l.n.r. Theo Jans, Henriëtte Verhoeven en Toon Hermsen (Foto: Raymond Roelofs)

Onlangs is de Millse EHBO vereniging benaderd door Toon Hermsen, oprichter /voorzitter van de landelijk werkende Stichtingen Kies voor Leven en Hart in Actie. Hij bleek onze EHBO vereniging uitverkoren te hebben voor het schenken van een RescueMate én een Philips AED trainer.

Voorzitter Theo Jans en kader instructeur Henriëtte Verhoeven hebben de materialen in ontvangst genomen namens EHBO vereniging St. Willibrord. Tot haar verbazing werd Henriëtte Verhoeven voor haar zéér enthousiaste inzet bij de Reanimatie/AED opleidingen blij verrast met een Cardiac Science trainer. Door deze mooie daad is de Millse EHBO St. Willibrord in staat om extra aandacht te besteden aan de Reanimatie/AED opleidingen.

EHBO Vereniging Mill verzorgt naast de basis cursus EHBO, inclusief verbandleer, reanimatie, AED (automatische externe defibrillator), ook geregeld aparte reanimatie/AED trainingen. Dat doet zij als reanimatiepartner van de Hartstichting, waar Hermsen zich inzet als ambassadeur.

“Wij zijn zeer blij met deze zeer mooie bijdragen en willen hem daarom hartelijk bedanken voor deze mooie en bruikbare materialen”, aldus voorzitter Theo Jans.