Foto: Ferry Vloet fotografie en meer

Luc v.d. Ven van Albert Heijn aan de markt in Mill vroeg aan fotograaf Ferry Vloet of hij iets met foto’s kon maken op de ramen aan de marktzijde. Al eerder had Ferry Vloet de fotografie en productie van de grote foto’s in de verlichte ramen gemaakt.

Nu de markt klaar is, zie je goed de achterkanten van de koelingen en de rekken. Een folie plakken kan, maar met foto’s kun je zoveel meer. Luc wilde graag afbeeldingen uit elk dorp maar wel in de blauwe kleur van Albert Heijn. Ferry Vloet heeft een aantal foto’s bij elkaar gezocht en deze zo gemonteerd dat het een geheel is geworden. Bekende gebouwen uit de dorpen door de natuur verbonden en bij de ingang twee skyline bepalende gebouwen als de kerk en de schoorsteen van van Hout. Het geheel mocht niet teveel licht in de winkel weg nemen. Na een proefdruk is er besloten nog een folie aan de achterzijde van de foto’s te plakken. Zo zijn de half transparante foto’s beter zichtbaar, ook bij avond en ze nemen weinig licht weg.

In deze productie hebben Ferry Vloet uit Mill en Festa uit Langenboom een goede samenwerking laten zien en een mooie fotopresentatie gemaakt voor Luc van der Ven Albert Heijn v.d. Ven in Mill.