Begin januari zal Dennis Verweijen via De Neije Krant en inmill.nl weer een open brief plaatsen. Zo zal hij weer iedereen informeren over zijn gezondheid en hoe het het afgelopen halfjaar vergaan is na de geboorte van zijn dochter Robin.

Ook vertelt Dennis dan meer over zijn nieuwste project, het uitbrengen van een boek met de titel 'Papa's bloed'. Dennis heeft sinds 2015 acute myeloïde leukemie en er waren sinds die tijd veel acties om voor Dennis en alle anderen met deze ziekte een geschikte stamceldonor te vinden.
Hoe het nu met zijn ziekte staat leest u ook begin januari in de aangekondigde open brief. Op dit moment is Dennis volop bezig om geld in te zamelen om te kunnen bieden op een item bij 3FM Serious Request en u kunt daar ook bij helpen.

Hulp

Ieder jaar doneert Dennis voor 3FM Serious Request door een plaatje aan te vragen. “Dit jaar wil ik het anders aanpakken en aan een veilingitem meedoen, namelijk een overnachting in de 3FM studio van 19 op 20 januari.
Dat is inclusief avondeten, een huiskamerconcert, een rondleiding en een ontbijt tijdens de show van Domien Verschuuren.” De opbrengst van serious request wordt besteed om de kindersterfte door longontsteking in met name de Hoorn van Afrika (oa Ethiopië en Somalië) terug te dringen. “Longontsteking is ook een gevaar dat tijdens mijn ziekte altijd loert, maar gelukkig leef ik in een land waar goede medicatie wel direct beschikbaar is. Tot 5 jaar is het in de eerder genoemde landen doodsoorzaak nummer 1.”

Veiling

Dennis wil op de overnachting gaan bieden. “Dit is dan samen met 2 vrienden. Als muziekliefhebber en trouwe 3FM luisteraar lijkt het me sowieso een fantastische ervaring om dit een keer mee te mogen maken. Daarbij wil ik meteen de kans grijpen om mijn nog te verschijnen boek 'Papa's bloed' en daarmee stichting Matchis en het belang van stamceldonoren te promoten.”

Steun Dennis

Als redactie van inmill.nl vinden we dit een mooi idee. Vandaar onze vraag:
Bent u van plan om toch te doneren of misschien door dit verhaal nu alsnog wat te doneren, doe dat dan via het idee van Dennis en help hem aan voldoende geld dit item te winnen. Graag uiterlijk aanstaande dinsdag 20 december uw bijdrage overmaken naar Dennis, aangezien het veilingitem woensdag sluit.
U kunt uw bijdrage overmaken TNV DAM Verweijen Rek nr NL23RABO0134351819.