Afgelopen zondag plaatsten we hier op inmill.nl een oproep van Dennis Verweijen. Hij wilde bieden op een veilingitem bij 3FM serious request. Goed nieuws, want hij heeft het item binnen!

We kregen op de redactie van inmill.nl de volgende reactie van Dennis:

Bij deze wil ik iedereen bedanken die mij de afgelopen dagen gesteund heeft om het veilingitem bij 3FM Serious Request binnen te halen. Ik ben echt ontroerd hoeveel positieve reacties en mooie donaties ik heb mogen ontvangen. Echt onvoorstelbaar en hartverwarmend! Dankzij jullie hulp ga ik samen met 2 vrienden iets bijzonders beleven, namelijk overnachten in de 3FM studio van 19 op 20 januari. Dat inclusief avondeten, rondleiding, huiskamerconcert en een ontbijt tijdens de ochtendshow van Domien Verschuuren. Tevens biedt dit een gelegenheid om mijn boek ‘Papa’s bloed’ en daarmee stichting Matchis en het belang van stamceldonoren onder de aandacht te brengen.

Mede dankzij jullie donaties heb ik een totaalbedrag van ruim € 4.500,- opgehaald. Dit is meer dan het hoogste bod, maar iedere euro dat ik opgehaald heb gaat natuurlijk naar de actie van Serious Request. Samen met het Rode Kruis zetten zij zich in om kindersterfte door longontsteking in met name de Hoorn van Afrika (oa Ethiopië en Somalië) te voorkomen. In deze landen is longontsteking voor kinderen tot 5 jaar doodsoorzaak nummer 1. Met deze donatie kunnen kinderen gered worden met de juiste behandeling en met goede informatie. Voor € 3 geeft een Rode Kruis vrijwilliger voorlichting in de gemeenschap via huisbezoeken en bijeenkomsten over het belang van borstvoeding, voeding, goede hygiëne en schoon drinkwater. Voor € 2.200 bouwt het Rode Kruis een waterput die 100 gezinnen van schoon drinkwater kan voorzien. Met deze bijdrage helpen we dus echt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor de support. Ik wil tevens van de gelegenheid gebruik maken om ook namens Anke en Robin jullie fijne feestdagen en een goed, maar vooral ook gezond 2017 te wensen!