Vanaf 1 februari 2017 wordt de website Inmill.nl uitgebreid met de rubriek Video. Hierin ziet u regelmatig nieuwsitems waarvoor de redactie van Inmill.nl - De Neije Krant zelf met de camera op pad zal gaan.

Zo zal men interviewtjes gaan doen rond actuele ontwikkelingen in onze gemeente en nieuws gaan volgen, maar ook gaat men op bezoek bij organisatoren van evenementen en activiteiten. Door de combinatie van het online nieuws op Inmill.nl, de wekelijkse gedrukte uitgave van De Neije Krant en de videoproducties, beschikt de redactie over een nog breder mediaplatform om alle belangstellenden goed te informeren over actualiteiten in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Derden

Maar naast eigen producties van de redactie van Inmill.nl en De Neije Krant, is er ook ruimte voor bijdrages van anderen. Zo kunnen organisatoren van activiteiten zelf een videoverslag maken en dit insturen naar de redactie. Ook bestaat er een mogelijkheid voor bedrijven hun voorlichtingsfilmpjes te laten plaatsen, om geïnteresseerde bezoekers van Inmill.nl een kijkje in hun keuken te gunnen.

Meer

Voor meer informatie over de nieuwe Video-dienst maar ook alle andere mogelijkheden van Inmill.nl - De Neije Krant kan men contact opnemen met de redactie via 0485 - 32 56 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mediavormen

De Neije Krant verschijnt wekelijks in een gedrukte oplage van 6000 exemplaren in de gemeente Mill en Sint Hubert. Digitaal is deze wekelijks in te zien via www.deneijekrant.nl.
De website www.inmill.nl is ook te bereiken via Inlangenboom.nl, Insinthubert.nl en Inwilbertoord.nl en brengt dagelijks het actuele nieuws uit de gemeente Mill en Sint Hubert.
Ook de online uitagenda www.uitinmill.nl maakt deel uit van de mediavormen van Inmill.nl - De Neije Krant en is ook via Uitinlangenboom.nl, Uitinsinthubert.nl en Uitinwilbertoord.nl te bereiken.
Uiteraard is dit alles ook via o.a. Twitter en Facebook te volgen.