De mediavormen van inmill.nl - De Neije Krant blijven zich uitbreiden. Want naast wekelijks de gedrukte uitgave van De Neije Krant en dagelijks actueel nieuws op inmill.nl, komt er vanaf 1 februari ook video bij.

De redactie van inmill.nl - De Neije Krant is volop bezig om hiervoor alles voor te bereiden. De website zal hiervoor worden aangepast en ook is er een eigen video-opname set gekocht. Vanaf 1 februari gaan zij regelmatig op pad voor interviews, verslagen en actualiteiten. De video’s worden vervolgens op het inmill.nl YouTube kanaal geplaatst en zijn ook via inmill.nl en de bijbehorende social mediavormen te zien.

Bekijken

De video’s zijn vanaf 1 februari via de site inmill.nl te zien maar worden ook doorgeplaatst naar o.a. het Twitter- en Facebookaccount van inmill.nl - De Neije Krant. Beschikt u ook over een eigen Twitter- of Facebookaccount? Volg ze dan op Twitter of like de Facebookpagina om niets te missen van wat er nu al aan nieuws geplaatst wordt en om vanaf 1 februari ook alle video’s snel te kunnen bekijken.

YouTube kanaal inmill.nl

U kunt zich ook abonneren op het YouTube kanaal van inmill.nl. Kanalen vormen een belangrijk onderdeel van YouTube. Als u een bepaald kanaal leuk vindt, kunt u zich daarop abonneren. Daarna ontvangt u een melding wanneer er nieuwe video’s op dat kanaal worden geplaatst. Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van nieuwe video’s op inmill.nl.
Abonneren kan via http://youtube.inmill.nl.

Meer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van inmill.nl - De Neije Krant? Neem contact op met de redactie: 0485 - 32 56 34 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..