Mam, wat eten we vandaag? Moet ik vandaag naar zwemmen? Morgen proefwerk??! Lijken al je inspanningen om de tafels erin te stampen vergeefse moeite, loopt jouw dochter rond met klonterige wimpers, slecht geblende foundation of te felle oogschaduw?

Voor alle ouders die 100% aandacht willen geven aan de kinderen, maar waarbij het soms door alle drukte niet helemaal lukt, heeft BOEL, metpapier.nl een collectie planners gemaakt die jou of je kind houvast kunnen geven!

Divers aanbod

De planners van BOEL hebben een originele insteek, zijn mooi vormgegeven en vooral erg bruikbaar. Het aanbod is divers en gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar. Zo is er de weekplanner om structuur te bieden aan kinderen van de basisschool.

’t Meeboek, is een planboek voor kinderen die te maken hebben met co-ouderschap.

De proefwerkplanner, speciaal voor brugklassers, helpt bij het plannen van proefwerken, want echt, hoe eerder je begint, hoe beter het is.

En vind je het nou ook zo lastig om iedere dag weer te bedenken wat je gaat eten, deze werkt ook nog eens tijd- en kostenbesparend en tijdens het koken zet je de kinderen dan aan het werk met de placemats om nog even de tafels te oefenen.

Voor alle bankiertjes in de dop; het kasboekje; een blok om op te schrijven hoeveel geld er is ontvangen, wat er is uitgegeven en wat er dan uiteindelijk overblijft om te sparen. Ook fijn voor de ouders, want het is stiekem ook oefenen met rekenen.

En doet jouw tienerdochter niks liever dan experimenteren met make-up, maar is het resultaat nooit zo mooi als de vlekkeloze meisjes op youtube, dan is er de make-up waaier: Een complete make-up cursus die geen gebruik maakt van alle bestaande rolmodellen en veel aandacht geeft aan de basis; er goed, mooi en verzorgd uitzien. En dat is voor iedereen anders!

Handgemaakte gastenboeken

Nieuw bij BOEL, zijn de handgemaakte gastenboeken, simpelweg omdat bij de mooiste dag van je leven ook ‘t mooiste gastenboek hoort. Deze handgemaakte gastenboeken zijn bekleed met exclusieve papiersoorten en stuk voor stuk uniek. De binnenzijde is beplakt met een speciaal hiervoor ontworpen illustratie. Het binnenwerk bestaat uit losse vellen, die uitgedeeld worden tijdens de bruiloft. Deze persoonlijke vellen worden samen met polaroids/foto’s, felicitatiekaarten, trouwgeloftes enzovoort in de ringbandmap bewaard. Alles handig verzameld in één map... voor altijd!

BOEL, metpapier.nl

BOEL, metpapier.nl is een samenwerking tussen Bouwien Slooff (Malden) en Ellen Josemanders (Mill), beide grafisch vormgever, beide moeder. In het hectische leven van vandaag, waarin alles snel en gedigitaliseerd lijkt, willen zij meer structuur en overzicht, meer tijd en aandacht voor elkaar of juist voor jezelf. Papier is de basis voor de ontwerpen, een duurzaam natuurproduct met een hernieuwbare bron.

Ellen Josemanders is daarnaast ook eigenaar van Nanook vormgeving, waarvoor zij met haar persoonlijke benadering vele opdrachtgevers uit de omgeving voorziet van treffende grafische vormgeving.