Medio maart werd, onder zomerse weersomstandigheden, gestart met het metselwerk voor de kapel.

Op de onlangs gehouden jaarvergadering van de KBO-Mill prees pastoor A. van der Meijden, voorzitter van de Stichting Acaciahof, de leden voor hun inzet voor de bouw van de Mariakapel op de Acaciahof.

Niet alleen namen zij twee jaar geleden het initiatief, zij waren ook zeer actief betrokken bij het inzamelen van het benodigde geld. En nu de kapel daadwerkelijk wordt gebouwd door 20 vrijwilligers is het merendeel daarvan lid van de KBO-Mill. Kortom het credo van de KBO-Mill “Samen actief en inspirerend” wordt in Mill ook echt in praktijk gebracht met het Plan Acaciahof.

Want naast de Mariakapel krijgt, in samenwerking met het Comité 4 en 5 mei, ook het Herinneringsmonument aan de 2de wereldoorlog een plaats op de Acaciahof. En wordt samen met de gemeente het hele park opgeknapt en voorzien van een ontmoetingspunt met picknicktafels en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Kortom de Acaciahof wordt een groene parel in het centrum van Mill en een plaats voor ontmoeten, herdenken en gedenken.

U kunt dit plan nog steeds steunen door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL 14 RABO 0305394894 van de Stichting Acaciahof. De stichting heeft een ANBI status, dus giften zijn aftrekbaar voor de belasting. Voor meer informatie zie www.acaciahof.nl of neem contact op met Aart Plas 0486 - 42 10 88 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..