Omdat het kittenseizoen nu echt van start is gegaan, komen er steeds meer drachtige poezen en complete gezinnetjes binnen op Hokazo. Omdat we alle katjes het beste willen geven, proberen we ze zoveel mogelijk in pleeggezinnen te plaatsen.

In een pleeggezin hebben moederpoes en haar kroost veel meer rust dan op het asiel en worden ze gesocialiseerd en lopen ook minder risico op infecties. Kortom, in een pleeggezin krijgen ze de aandacht die ze verdienen en de gelegenheid om in alle rust op te groeien totdat ze er klaar voor zijn om naar hun eigen huisje te gaan.

Op dit moment hebben we diverse pleeggezinnen maar deze stromen snel vol. Dus zijn we nog altijd op zoek naar nieuwe mensen die ons en de katjes kunnen en willen helpen. Interesse en lijkt de pleegzorg voor katjes je wel wat? Aarzel niet langer en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ons team Begeleiding Pleegzorg kan je uitleggen wat het allemaal inhoudt als je pleeggezin voor ons wilt zijn. Het is voor ons vooral belangrijk dat je binnen een straal van ± 15 kilometer van Uden woont, eigen vervoer en aparte kamer hebt.

We zijn altijd op zoek naar pleeggezinnen, maar momenteel vooral naar mensen die behalve kittens ook volledige nestjes, dus inclusief mamapoes willen opnemen. Onze katten en wij zelf zijn je zeer dankbaar. Door jouw hulp krijgen zij een prima basis waar ze de rest van hun leven alleen maar profijt van zullen hebben!

Help ons de katjes helpen zodat zij een goede toekomst krijgen! www.hokazo.nl