Trudi van Leuken

Enkele ondernemers hebben hun oog laten vallen op een pand in het centrum van Mill. “Het is een top locatie in Mill en geschikt voor diverse ondernemers. Je moet het zien als een soort verzamelgebouw voor ondernemers. Men kan zelf het aantal meters bepalen wat men nodig heeft voor de bedrijfsactiviteiten,” vertelt Trudi van Leuken.

Zij is een van de ondernemers die dit project verder vorm willen geven. Om welke locatie het precies gaat blijft nog even een verrassing. “Maar ondernemers die belangstelling hebben kunnen voor meer informatie contact opnemen.”

Mogelijkheden

In het pand wil men o.a. een lunchroom gaan exploiteren en een livingstore. “Maar er is ruimte voor meer. Of het nu gaat om verkoop van producten of om er bijvoorbeeld een kantoor in te richten, alles kan. Het zou ook een flexplek kunnen zijn voor iemand die bijvoorbeeld wat doet met coaching of advies. Denk aan een ondernemer die af en toe klanten wil ontvangen op kantoor, maar daar thuis geen mogelijkheid voor heeft. Dan kan men gebruik maken van zo’n flexplek. Het zou toch mooi zijn als we zo nog meer beleving in het Millse centrum kunnen realiseren.”

Informatie

Voor meer informatie kan men mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06 - 14 99 39 39.