Ook dit jaar kunnen deelnemers uit de gemeente Mill en Sint Hubert weer een gratis T-shirt bestellen bij Stichting Activiteiten Mill (SAM). Samen met De Neije Krant en Ontdek Mill stellen zij deze shirts namelijk ook dit jaar weer beschikbaar.

Zo zijn inwoners uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord weer goed herkenbaar tijdens deze 101e Nijmeegse Vierdaagse. Net als vorig jaar zijn de door Festa geleverde shirts met een mooie nieuwe opdruk van prima kwaliteit.

Bestellen tot aanstaande vrijdag

Er zijn dames- en herenmodellen in de maten S, M, L en XL en de herenshirts ook nog in XXL. De ervaring leert dat de shirts meestal net iets kleiner uitvallen, dus geef de juiste maat door. Dit kan tot 23 juni door een mailtje te sturen met naam, adres en maat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch kan dat via Corné Kremers (voorzitter SAM) op 0485 - 32 56 34.

Uitreiking

Op vrijdagavond 7 juli worden de shirts officieel uitgereikt. Dit om 19.30 uur tijdens een gezellige avond in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Bent u als Vierdaagse loper niet in de gelegenheid hierbij aanwezig te zijn, dan kunt u uw shirt later op een andere locatie ophalen.