Foto: Rocky Josemanders

Mijn naam is Leo Josemanders, (70 jaar) uit Mill en loop voor de 9e keer de 4 Daagse mee. Dit jaar loop ik voor een goed doel: Matchis (voorheen Stamceldonorbank Nijmegen).

Dit omdat bij mijn echtgenote Annie in 2015 de ziekte Kahler - Multipel myeloom (beenmergkanker) is geconstateerd, en dus weet dat dit een verschrikkelijke ziekte is. Mijn Annie had het "geluk" dat zij haar eigen goede stamcellen kreeg door middel van Autologe stamceltransplantatie. Voor vele Patiënten is dit niet mogelijk, zij zijn afhankelijk van een donor.

Nadat ik het boek “Papa’s bloed“ van Dennis Verweijen had gelezen, dacht ik: "Lopen is voor mij een (gezonde) hobby, waarom doe ik er niets mee. En daarom loop ik dit jaar de 4 Daagse Sponsorloop mee voor Matchis."

Ik raad iedereen aan; Koop dit boek en ervaar dat de meeste Leukemiepatiënten door een hel moeten. Tevens steunt u met het boek, Stichting Matchis. Daarom vind ik het zó belangrijk geld in te zamelen om meer Stamceltransplantaties mogelijk te maken.

Ik wil u vriendelijk vragen, ga naar https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars. En steun mij voor dit goede doel.

Bij voorbaat dank, Héél veel dank. Leo