Deze week is er een actie gestart om geld in te zamelen voor de 29-jarige Donny uit Mill. De actie is een initiatief van zijn schoonouders.

Donny moet noodgedwongen gebruik maken van een scootmobiel, maar zou ook een rolstoel nodig hebben. Wanneer hij echter een rolstoel krijgt, moet hij de scootmobiel inleveren. Vandaar dat er nu een actie is gestart om geld in te zamelen om zelf een scootmobiel te kunnen kopen.

Op de speciale actiepagina schreven zij: "Wij starten deze actie op voor onze schoonzoon Donny. Hij is 29 jaar en lijdt aan een progressieve vorm van ehlers danlos waardoor hij volledig in de rolstoel is terecht gekomen. Hij had 2 hobby's, metaaldetector zoeken en vissen. De eerste kan hij gewoon niet meer maar de tweede word hem nu ook ontnomen. Als hij de rolstoel krijgt moet hij de scootmobiel inleveren waardoor hij dus niet meer kan gaan vissen en niet meer met zijn dochtertje op pad kan. Dus, wij willen met deze actie een scootmobiel voor Donny bij elkaar zien te krijgen. De rest van het geld wordt gebruikt voor de noodgedwongen verhuizing en voor een aangepast bed en matras."

Lees meer en doneer via: https://www.doneeractie.nl/help-donny/-2659.