Taalgroep Frans.

De succesvolle taalgroep Duits heeft even stilgelegen, maar ze gaan weer beginnen. Nadine Hercher uit Velp is bereid om haar kennis en ervaring te delen met de deelnemers.

De cursus zal vanaf september 2 keer per maand plaats gaan vinden. Ervaring is niet noodzakelijk. Niveau van de lessen zal worden aangepast aan de wensen van de deelnemers. Men leert communiceren met elkaar, converseren over de dagelijkse dingen, zoals vakanties, hobby’s enz.

Succes

Deze formule van het Senioren Hobby Centrum staat garant voor inspanning en ontspanning, om samen met andere te delen en te geven. Creatief -cultureel bezig zijn, geeft je een nieuwe uitdaging. Gezien de vele positieve reacties van deelnemers aan het SHC is de wijze waarop deze cursussen en hobby’s worden begeleid en gegeven een groot succes. Regelmatig komen er dan ook nieuwe hobby’s bij om zo aan de wensen van een nog bredere groep belangstellenden te kunnen voldoen.

Ruimte

Er komen enkele plaatsen vrij (vanaf 1 september) bij de hobby groepen creatieve vaardigheden o.a. textiel, koper slaan/bewerking, quilten, modelbouw (hout), koken, lezen en glas in lood en stamboom Café (beginners).
Op korte termijn (september-2017) gaat het Senioren Hobby Centrum in Mill ook starten met Workshops Excel- IPad bijeenkomsten. Het zijn bijeenkomsten van 4-5 keer specifiek gericht op onderdelen zoals Excel (beginners-gevorderden) - iPhone / Smartphone / iPad / Wifi enz. Het aantal deelnemers per workshop is maximaal 12 personen.

Deelnemen

Belangstelling? Reageer dan tijdig, want vol is Vol. Meer informatie is via mail of telefonisch in te winnen. Ook aanmelden is mogelijk. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Frans 06 - 13 50 31 37 / 0485 - 47 10 79. Zie ook www.seniorenhobbycentrum.nl.