Met een nieuwe en grotere locatie op het groene bedrijvenpark De Bons bij Grave gaat Marique, de Ontwerpstudio, haar activiteiten verder professionaliseren.

In 2001 begonnen in Grave is de ontwerpstudio inmiddels aan de Wilhelminastraat in Mill uitgegroeid tot een eigentijds en veelzijdig bedrijf met activiteiten die alles te maken hebben met fotografie en ontwerp. Ook op de nieuwe locatie zijn de mogelijkheden oneindig en ontwerpt Marique met een frisse blik de meest creatieve uitspattingen.

Eigen-wijze creaties

Creativiteit is hét sleutelwoord waar alles om draait bij Marieke. Haar activiteiten zijn even veelzijdig en verrassend als haar ontwerpen: kleurrijk, vrolijk, tot in de puntjes verzorgd én met een persoonlijke touch.
Marique is altijd nieuwsgierig naar het verhaal van de klant. Luisteren en op locatie de omgeving checken voor het meest verrassende beeld. Dit vertaalt zich in een fotoshoot of ontwerp dat de smaak en wens van de klant heel precies weet weer te geven.

Fotografie

Het fotograferen van een trouwerij is al een hele uitdaging, waar alle traditionele gebeurtenissen zoals het ja-woord en het geven van de ringen in beeld worden gebracht. Maar Marieke kijkt verder... de kleine, onvergetelijke momenten, het schattige bruidsmeisje dat óók zenuwachtig is of een vlinder die terloops voorbij komt fladderen. Emoties en herinneringen worden puur en tot in detail in beeld gebracht. Dit uit zich in een huwelijksreportage die met passie is vastgelegd.
Naast de ervaring met bruidsfotografie is Marique ook gespecialiseerd in newbornshoot, baby- en kinderfotografie, portret- en familiereportage, dieren- en natuurfotografie, bedrijfs- en interieurreportage en videografie. En zelfs voor pasfoto's kunt u op de nieuwe locatie nog steeds terecht bij Marique, de Ontwerpstudio.

Ontwerp & meer creatieve uitspattingen

Van het ontwerpen van een logo en huisstijl, persoonlijke kaarten voor bijvoorbeeld, huwelijk, geboorte of kerst, advertenties, websites tot aan bedrijfsfolders en relatiegeschenken. Marique maakt de meest verbazingwekkende creaties! En niet alleen dat... geheel naar wens kan een ontwerp doorgevoerd worden in een visitekaartje, presentatiemap of folder. Alles in dezelfde stijl!

Groot formaat printers en inlijstwerk

Fotografie en ontwerp mag dan de kracht zijn achter de ontwerpstudio men kan bij Marique, de Ontwerpstudio ook terecht voor diverse printmogelijkheden grootformaat full-colour printen/plotten, er kunnen foto's geprint worden op canvas, dibond, hout en plexiglas en er is een ruime keuze voor inlijstwerk.

Absoluut service

Voor zowel de zakelijke markt als de particulier: Marieke zorgt gegarandeerd voor een goed resultaat. Voor elke vraag komt gewoon een oplossing. De ontwerpstudio werkt vaak samen met andere professionals om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Altijd met een eindresultaat van verbluffende kwaliteit.
Marique houdt haar vakkennis graag up-to-date. Regelmatig bezoekt ze bedrijfsbeurzen en volgt ze cursussen. Zo krijgt u als klant altijd een passend advies toegespitst op de recentste ontwikkelingen.

Zelfde Brabantse koffie, andere locatie!

Begin augustus start de verhuizing van de Wilhelminastraat in Mill naar Velp en vervolgens gaat Marique er zelf ook even tussenuit. In september gaan de deuren dan écht open op de nieuwe locatie en bent u welkom op het adres: Garnizoenstraat 6C in Velp, pal achter Generaal De Bonskazerne. Marieke is vaak op pad voor een fotoshoot of een bedrijfsbezoek, maar een belletje of berichtje is al voldoende en de koffie staat klaar!

Kom gewoon eens kijken!

Marique, De Ontwerpstudio
Garnizoenstraat 6C, 5363 VX Velp
06 - 30 70 80 78
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.deontwerpstudio.nl
www.facebook.com/DeOntwerpstudio