Winkelketen Primera en NS zijn een samenwerking aangegaan voor de verkoop van de OV Dagkaart. Dit is een OV brede Dagkaart, waarmee de reiziger een dag lang onbeperkt kan reizen met de trein, bus, tram en metro voor € 17,00.

De OV Dagkaart is van 4 t/m 17 september alleen te koop bij Primera én na aankoop direct te gebruiken.

Primera verkoopt diverse vervoersbewijzen, zoals strippenkaarten en OV-chipkaarten. Deze actie bij Primera is dan ook niet meer dan logisch. “Wij hebben nog niet eerder kunnen deelnemen in soortgelijke acties en zijn dan ook blij dat wij onze klanten nu kunnen laten profiteren van deze aantrekkelijke actie”, aldus René Schipperheijn van Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill. “Uniek is dat deze OV Dagkaart ook op doordeweekse dagen tijdens daluren geldig is.”

Van maandag 4 t/m 17 september 2017 is deze OV Dagkaart alleen bij Primera te koop voor slechts € 17,00. Primera zet in op gemak voor de klant, waar de verkoop van deze OV Dagkaart perfect op aansluit. Het is een OV brede Dagkaart die bij alle OV-vervoerders binnen Nederland tijdens daluren te gebruiken is. Daarnaast is de OV Dagkaart na aankoop direct te gebruiken, dus de reiziger hoeft de OV Dagkaart niet eerst online te activeren.

De OV Dagkaart is geldig van 4 september t/m 19 november 2017 bij alle vervoerders van de trein, tram, bus en metro binnen de daluren en op zaterdag en zondag de gehele dag. De OV Dagkaart is te koop bij Primera Schipperheijn in Mill. Meer informatie is te vinden op www.primera.nl/OVDagkaart.