In het bedrijfsverzamelgebouw aan de Houtzagerijstraat in Mill is sinds enkele jaren ook Cleanio te vinden. Eigenaar Bjorn van Sinten verkoopt hier de meest uiteenlopende schoonmaakartikelen.

Maar sinds kort kan men er nog makkelijker terecht voor advies en de aanschaf van producten. Want het bedrijf is uitgebreid met een afhaalbalie en een flinke showroom. Daarnaast zijn onlangs aan het assortiment ook werkschoenen, handschoenen en bijvoorbeeld helmen toegevoegd. Binnenkort start men ook met de verkoop van bedrukte bedrijfskleding.

Klanten

Cleanio is als groothandel in schoonmaakartikelen al enkele jaren actief. “We hebben een brede klantenkring,” vertelt eigenaar Bjorn van Sinten uit Mill. “Denk hierbij aan schoonmaakbedrijven, gevelspecialisten en eindgebruikers zoals ziekenhuizen en zorginstellingen, garagebedrijven, productiebedrijven, horecagelegenheden en de voedingsindustrie. Maar ook scholen, sauna- en wellnessresorts en sportverenigingen behoren tot onze klantenkring.”

Kleinverbruikers

Maar steeds meer kleinverbruikers en particulieren bestellen producten bij Cleanio. “We hebben een overzichtelijke webshop en bieden daar ook producten aan die per stuk verkrijgbaar zijn. Maar we kregen ook vaak de vraag of men de producten kan bekijken en of het ook buiten de webshop om te koop is. Vooral particuliere gebruikers vinden dat prettiger.” Om aan die vraag te kunnen voldoen heeft Cleanio het bedrijf nu uitgebreid met een afhaalbalie en showroom. “Hierdoor kunnen we nog laagdrempeliger werken en kan men gemakkelijker bij ons binnenlopen.”

Meer

Het aanbod aan schoonmaak- en hygiëneproducten is nu ook uitgebreid met aanverwante zaken als werkschoenen, handschoenen en helmen. “Ook daar vroegen steeds meer klanten naar. Het is immers prettig als op één adres dit soort zaken verkrijgbaar zijn. Vandaar dat we binnenkort ook bedrijfskleding gaan verkopen, die men dan kan laten bedrukken met een eigen logo en bedrijfsnaam.” Om ook op dit gebied service te kunnen verlenen was uitbreiding van het bedrijf nodig. Bjorn: “Schoenen wil je toch graag even passen, zeker als je er de hele dag voor je werk op moet lopen. En dat is hier dus ook mogelijk, men kan altijd hier binnenlopen, passen en het meteen meenemen. We hebben namelijk al onze producten op voorraad.”

Informatie

Meer weten? Loop dan eens binnen bij Cleanio of bezoek de website.

Cleanio
Houtzagerijstraat 1
5451 HZ Mill
Telefoon: 0485-324774
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.cleanio.nl
Webshop: www.cleanioshop.nl