De Schettering aan de Hoogveldseweg in Mill begon in september 2011 als kledingzaak. Langzaam maar zeker veranderde deze in een shop in shop en sinds 1 februari dit jaar is er gekozen voor een nieuw totaalconcept.

Nu is er een professionele kapsalon te vinden met 5 stoelen, maar ook een schoonheidssalon, pedicuresalon en nagelstudio. Sinds kort zijn de openingstijden verruimd en is de kapsalon ook op maandagmiddag geopend van 13.00 uur tot 17.30 uur.

Uitbreiding

Maar niet alleen de openingstijden van de kapsalon bij de Schettering zijn uitgebreid. Ook het kappersteam heeft versterking gekregen. Naast Christie en Renske, is nu ook Eefje Koopmans als kapster aan de slag. De dames hebben naast ruime ervaring als kapster, ook opleidingen gedaan tot kleurspecialist. Dus naast kinderen en heren, zullen ook vrouwen zich door de uitgebreide mogelijkheden prima thuis voelen bij de Schettering.

Zonder afspraak

Bij de kapsalon in de Schettering kan men zonder afspraak terecht. Uiteraard is een afspraak maken altijd mogelijk, maar in de meeste gevallen is men ook zonder afspraak snel aan de beurt.

De Schettering
Hoogveldseweg 25-B
5451AA Mill
0485 - 20 20 30

Zie voor een overzicht van alle vestigingen en mogelijkheden www.schettering.nl.