Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V. uit Mill, was ook deze editie van “Wilbertoord Pakt Uut!” op zondag 10 september 2017 aanwezig. Ondanks het voorspelde slechte weer kwamen er veel bezoekers op af.

Bij de stand van Van Lanen waren er twee activiteiten. De kinderen hadden de mogelijkheid om een “Hoe maak ik mijn ouders gek” plankje te maken! Met de zelfgemaakte deurbel heeft Van Lanen vele kinderen blij gemaakt en vele ouders stapelgek!

Wederom een wedstrijd element bij de Van Lanen stand. Dit jaar was fysieke kracht belangrijk!
De Van Lanen Aqua Tour; Een ingenieus fietssysteem waarbij het water zo snel mogelijk verplaatst moet worden, van de ene kant naar de andere kant door middel van een brijvoerpomp. Vele aanwezigen hebben geprobeerd het water te verplaatsen. Maar slechts één persoon kan de snelste zijn!

De veertien jarige Quin Vollenberg uit Mill had slechts 25,8 seconden nodig om de ongeveer 10 liter te verplaatsen. Hij is dus de gelukkige winnaar van de nieuwste GoPro HERO 5 Session inclusief accessoires.
Quin: Ik had zo hard gefietst dat mijn benen trilden van de inspanning. Fijn om te weten dat dit niet voor niets is geweest. En dan ook nog eens een mooie luxe GoPro winnen! Ik ga deze thuis gelijk onder water proberen in de vijver!

Wilt u op de hoogte blijven rondom Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V. kijk dan op onze site: www.etbvanlanen.nl of like onze Facebookpagina: www.facebook.com/etbvanlanen.