Klas 2a van het Merletcollege in Mill heeft een prachtige prijs gewonnen: het Klassenuitje van je Leven van de ING bank.

Voor iedereen die in de eerste of tweede klas van de middelbare school zit en zijn klasgenoten iets onvergetelijks gunt, organiseert ING in samenwerking met Koninklijk Theater Carré het Klassenuitje van je Leven.

Megan Arenz schreef: “Ik ben op mijn vorige school heel erg gepest, maar in de klas waar ik nu zit tel ik helemaal mee! Wij zijn een hechte groep en ook al ben je anders, je hoort er helemaal bij. Ik zou mijn klas graag willen verrassen met dit gave uitje, om ze te laten weten hoe blij ik met ze ben!”

Uit alle inzendingen uit het hele land koos de jury de bijdrage van Megan. Dinsdag 26 september worden de leerlingen met een VIP arrangement naar het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam vervoerd, alwaar ze een diner, rondleiding en voorstelling krijgen aangeboden.

Het Merletcollege is zeer verheugd dat opnieuw is gebleken dat we een uitstekend zorgklimaat op onze school hebben waarin deze positieve ontwikkelingen mogelijk zijn. Ook de mentor van de klas, mevrouw Annelies Smits was aangenaam verrast maar schuift de lof door naar de mentor van het vorige leerjaar waar Megan zo goed is opgevangen. Bart Geijs blijft bescheiden over zijn rol als mentor in het voor Megan zo belangrijke eerste brugklasjaar in Mill. “De grootse complimenten gaan natuurlijk naar de klasgenoten van Megan die haar zo hebben opgefleurd. Megan voelde zich heel veilig in de groep en dan zie je zo’n meisje groeien tot de zelfbewuste dame die ze nu is. Superklasse van de kids!” zegt hij desgevraagd.