Beschikt uw organisatie over een website die goed te vinden is? Nogal wat verenigingen en organisaties hebben dat niet. Daar heeft de KBO kring gemeente Mill en Sint Hubert nu wat voor.

De gemeente heeft de bouw van een informatiepunt bekostigd vanuit haar leefbaarheidsbudget. Er is namelijk een website gebouwd waar informatie gratis opgezet kan worden. Via de website www.mill-info.nl kan iedere organisatie in de gemeente Mill nu haar informatie wereldkundig maken. Ook organisaties met wel een eigen website kunnen hun informatie daarop kwijt. Onder de naam “Zichtbaar aanwezig” heeft de gemeente Mill en Sint Hubert een website laten bouwen om op eenvoudige wijze informatie te vinden over verenigingen, stichtingen, platforms, raden, enz. in de gemeente Mill.

Met de website www.mill-info.nl wil men het zoeken naar organisaties sterk vereenvoudigen. Hierbij willen de initiatiefnemers de belangrijkste informatie over de gezochte organisatie direct zichtbaar maken. Het gaat dan om de:

  • naam van de organisatie + logo + enkele foto’s
  • doelstelling
  • samenstelling bestuur
  • locatie activiteiten
  • bereikbaarheid
  • directe link naar eigen website
  • directe link naar e-mailadres

Voor de website www.mill-info.nl is van belang zoveel mogelijk organisaties op de site zijn terug te vinden. Voor veel verenigingen is deze website dé mogelijkheid om snel gevonden te worden.

De KBO kring gemeente Mill en Sint Hubert vraagt de organisaties bij het vullen van deze website de bovengenoemde informatie te verstrekken. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Belangstellenden kunnen zich melden bij de commissie, deze bestaat uit Ton Ermers en Hans van Baal. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..