De steun voor het project “Dierenweide Aldenhorst” van de stichting Vrienden van Aldenhorst begint op gang te komen.

Stichting Activiteiten Mill (SAM) heeft onlangs een fors bedrag geschonken aan de Vriendenstichting. De overhandiging vond plaats op Dierendag, afgelopen woensdag 4 oktober.

Stichting Activiteiten Mill

Voorzitter Corné Kremers van SAM: “Wij organiseren als SAM in Mill tal van activiteiten en evenementen. Hiervoor ontvangen wij geen subsidie. Onze inkomsten komen uit de Vakantiejaarmarkt die we samen met Juliana organiseren. Door die opbrengst kunnen we andere activiteiten opzetten die geld kosten.” Maar SAM ondersteund ook af en toe activiteiten die zij niet zelf organiseren maar willen stimuleren. Zo ook de Dierenweide van Aldenhorst. SAM heeft aan hen een bedrag van 1000,- euro overgemaakt. “We vinden dit een mooi initiatief, veel mensen beleven plezier aan zo’n Dierenweide en dat initiatief ondersteunen we als SAM dus graag.”

Vrienden van Aldenhorst

Marco Sichtars, voorzitter van de Vrienden van Aldenhorst:“We zijn bijzonder blij met deze royale gift. Die stelt ons in staat om langere tijd het onderhoud en verzorging van de dierenweide te bekostigen. Toen we een paar maanden geleden het initiatief hebben genomen om de dierenweide voor de bewoners van het zorgcentrum te behouden, wisten we waar we aan begonnen. En we wisten ook dat we bij de exploitatie van de weide de hulp van gulle gevers uit Mill en omstreken hard nodig zouden hebben.

Dit is een geweldig gebaar. We kunnen alleen maar hopen dat velen het goede voorbeeld van de SAM zullen volgen door een bijdrage te storten op onze rekening NL20 RBRB 0929 1102 93 t.n.v. Stichting Vrienden van Aldenhorst bij de Regiobank in Mill. Wij zijn dankbaar voor elke financiële ondersteuning, hoe klein of groot ook.”

Zie voor meer informatie rond SAM ook www.beleefhetinmill.nl.