Er zijn veel mensen in Nederland die zingen. Muziek is een geweldige manier om je gevoelens te uiten. In koorverband zingen zoals bij de Straetlappen heeft veel voordelen.

Je leert er onder de deskundige leiding van dirigent Jose Lemmers je stem te gebruiken. Al snel merk je dat je veel beter kunt zingen dan je zelf ooit zou hebben gedacht.

Daarnaast is zingen uitermate leerzaam en ontspannend. Je komt in aanraking met muziek en leert deze te waarderen. Een andere wereld gaat voor je open.

En dan die bijzondere ervaring, de uitvoering! Op een goede dag sta je met het complete koor en onder begeleiding van drummer, accordeon op het podium. De beleving van muziek op deze wijze is intens.

Zingen is ook enorm ontspannend. Tijdens repetities ben je geconcentreerd bezig en is er geen moment dat je aan het dagelijkse werk of eventuele zorgen zult denken. En dan ook... het is heel goed en gezond voor lijf en longen om te zingen.

De sfeer binnen het koor De Straetlappen is gezellig, heel open en spontaan. Je zult hier al snel nieuwe kennissen en vrienden kunnen maken en opdoen.

Al met al redenen genoeg waardoor je mogelijk nieuwsgierig bent geworden. Kom eens kennismaken met ons koor! Je bent van harte welkom.

Muziekkennis is niet noodzakelijk. Hou je van zingen? Heb je zin om met een grote groep (meer dan 65 leden) muziek te maken? Lijkt het je leuk om mee te doen met een koor, waar een gezellig avond voorop staat? Wij repeteren iedere 14 dagen op woensdagavond van 20.00 - 21.30 uur City Resort, voorheen Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill.

Loop een keertje binnen op de repetitieavond, kijk op onze website, of bel onze secretaris Rene Pennings, 0485-454496.