Nog tot donderdag 16 november kan iedereen via een poll op inmill.nl stemmen op een van de genomineerden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017.

Tot 28 oktober kon men hiervoor kandidaten aanmelden. De 10 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemingen zijn nu genomineerd voor deze Ondernemersprijs. De uitslag van de poll telt als 1 jurylid mee. Hiernaast zijn er nog diverse andere juryleden die punten zullen geven.

Prijsuitreiking

Vrijdagmiddag 17 november zal op de nationale Dag van de ondernemer tijdens een live radio-uitzending de winnaar bekend gemaakt worden. Wethouder Jos van den Boogaart gaat die middag op pad om de winnende ondernemer met deze prijs te verrassen. Dit alles is van 12.00 uur tot 16.00 uur live op de radio te volgen.
Genomineerde ondernemers

Bij Sas en Bep Mill

Saskia Toonen en Bep vd Ven bieden een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers worden professioneel begeleid tijdens hun werkzaamheden (in o.a. Myllesweerd, de Kameleon en het gemeentehuis) en in hun ontwikkelingsproces. Sas en Bep bewijzen dat het prima mogelijk is om iedereen te laten participeren in onze samenleving.

Hairstylz Mill

Hairstylz is een veelzijdige kapsalon waar jong en oud zich welkom voelt. Danielle heeft in een lastige economische tijd besloten een eigen zaak te beginnen en met een jong enthousiast team het avontuur aan te gaan. Daarnaast laat zij zien dat je als zelfstandig ondernemer door verantwoordelijkheden over te dragen, ook tijd kunt maken voor het stichten van een gezin.

Optiek Paul van den Dries Mill

Anneke en Paul wonen in Oss maar hebben zich in 10 jaar tijd ontpopt als echte Millenaren. Zij zijn enthousiast betrokken bij de samenleving in onze gemeente. Na een ongeval was Anneke een tijdje uit de roulatie maar ondanks dat gemis draaide de zaak volledig door. Daar spreekt ondernemerschap en doorzettingsvermogen uit.

Gymert physical performance Mill

Nick van Gemert heeft samen met compagnon Lonneke Arts van zijn hobby zijn werk weten te maken. Door in te spelen op wensen van huidige en potentiële klanten, weet hij telkens opnieuw het klantenbestand te laten groeien. Ook begeleidt hij op die manier tal van professionele sporters. Nick laat zien dat je nooit op moet geven en je dromen na moet jagen, dan bereik je je doelen.

Lucassen grondwerken - Lucabak Wilbertoord

Kees Lucassen wist het bedrijf wat zijn vader ooit begon uit te breiden naar een onderneming met een regionaal werkgebied. De lancering van de Lucabak zorgde ervoor dat hij ook de particuliere markt nog beter kon bedienen. Een enthousiaste en hard werkende ondernemer die met tal van medewerkers laat zien dat je met creativiteit een bloeiende onderneming neer kunt zetten.

Ik ga voor vers - Verdaasdonk Mill

Een nieuwe zaak die in februari de deuren in Mill opende en in een korte tijd een vaste plek heeft veroverd bij tal van consumenten. De producten, vers en uit eigen streek verkopen zich wellicht ook zelf, maar de enthousiaste en spontane medewerkers zorgen ervoor dat je er als klant graag komt.

Meulepas & Partners Mill

Henry van der Cruysen en Peter Meulepas vierden in mei het 25-jarig bestaan van hun bedrijf. Zij besloten om alle financiele cadeaus te schenken aan stichtingen die actief zijn voor de jeugd in onze gemeente. Een mooi gebaar waarmee zij laten zien betrokken te zijn bij de leefbaarheid. Ook de gratis adviezen die Peter via columns in De Neije Krant schrijft worden door veel lezers gewaardeerd.

Rob Slaats - Barberstation Eindhoven

Rob werd in aanmeldingen omschreven als een strenge maar enthousiaste, aardige, inspirerende werkgever. Hij is ambassadeur van het heren-kappersvak en wist samen met zijn compagnon met het concept Barberstation een nieuwe trend vorm te geven. Ondertussen is er ook internationaal belangstelling voor dit concept, waardoor Rob ook in o.a. Canada en Taiwan workshops geeft.

Geert en Henk Trading Mill

Jaren geleden wilden zij zelf een paardenbox kopen voor privé gebruik. Dit bleek lastig en Geert Weren en Henk Nooijen zagen een gat in de markt. Ondertussen werken en leveren zij over de gehele wereld materialen en zijn zij voor een nog steeds groeiende groep medewerkers prima werkgevers. Door hun creativiteit blijven zij nieuwe markten veroveren.

Primera Schipperheijn Mill

Mireille en René Schipperheijn weten naast het runnen van een drukke zaak ook actief te zijn bij tal van verenigingen en zetten zich ook in als vrijwilligers. Ook rond de promotie en verkoop van het boek Papa’s bloed van Dennis Verweijen eerder dit jaar waren zij enthousiast en geheel belangeloos actief. Zij laten zien hoe ondernemen en actief zijn in de samenleving te combineren is.

Ondernemers

In de loop van de week komen op inmill.nl ook Tv-interviews met de 10 genomineerde ondernemers te staan. Bekijk deze en breng uw stem uit via www.inmill.nl.