Aanstaande vrijdag 17 november is het de Nationale Dag van de Ondernemer. Die dag zal ook bekend worden wie de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 in ontvangst mag nemen.

Dit alles is door iedereen live te volgen. Want de Lokale Omroep Mill zal rond deze bekendmaking van 12.00 uur tot 16.00 uur een speciale radio-uitzending verzorgen. De L.O.M. is via alle providers te ontvangen en wereldwijd te beluisteren en te bekijken via www.lokaleomroepmill.nl.

Genomineerden

De 10 genomineerde ondernemers zijn:

  1. Bij Sas en Bep Mill
  2. Hairstylz Mill
  3. Optiek Paul van den Dries Mill
  4. Lucassen grondwerken - Lucabak Wilbertoord
  5. Primera Schipperheijn Mill
  6. Ik ga voor vers - Verdaasdonk Mill
  7. Meulepas & Partners Mill
  8. Barberstation - Rob Slaats Mill
  9. Geert en Henk Trading Mill
  10. Gymert physical performance Mill

Jury

Tot donderdagavond 16 november 20.00 uur kan iedereen via inmill.nl stemmen op de favoriete ondernemer. Op deze site zijn ook interviews te zien met de genomineerde ondernemers. Naast de online poll zijn er nog 7 juryleden meer. Zo zal een vertegenwoordiger van Ontdek Mill, Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging, De Neije Krant en de Lokale Omroep Mill punten geven. Ook de winnaars van vorig jaar, Smaakmakers Mill geven punten net als wethouder Jos van den Boogaart. Deze laatste zal ook de prijsuitreiking verzorgen. Wethouder van den Boogaart gaat hiervoor samen met een camera vrijdagmiddag 17 november op pad en verrast een van de genomineerde met de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017.

Initiatief

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert is een initiatief van de gemeente Mill en Sint Hubert, Ontdek Mill, het Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, de Lokale Omroep Mill, De Neije Krant en inmill.nl.