We hebben als VoiceMill op 5 november jl. een mooi klein a capella concertje gegeven bij het uitvaartcentrum Van Dijk.

Dit ter nagedachtenis van de overledenen, de aanwezigen waardeerden het enorm en waren geroerd door de mooie liedjes die ten gehore werden gebracht.

Op 10 november jl. was het de Dag van de Mantelzorg. Op die dag werden de mantelzorgers in het zonnetje gezet voor hun niet aflatende zorg aan hun naasten. Er werd een ontspannen middag of avond gehouden in Myllesweerd, waarbij ze konden kiezen uit verschillende workshops. Bij VoiceMill konden de aanwezigen meedoen met het aanleren van verschillende liedjes, o.l.v. onze dirigente José. Het was erg leuk en er waren veel enthousiaste mensen die heerlijk meezongen; het was één groot meezingkoor. Ook wij als koorleden en onze muzikanten hebben met veel plezier hieraan meegedaan.

Het einde van het muzikale jaar 2017 komt alweer in zicht. Het was een mooi jaar vol met prachtige muziek en leuke optredens. Als laatste optreden van VoiceMill dit jaar, zal een kerst optreden zijn op 17 december a.s. in het centrum van Cuijk.

Iedereen zal druk in de weer zijn met voorbereidingen voor de kerst en wij zullen met vele andere zangers en muzikanten de middag sfeervol opwarmen. Het publiek willen we een rustig moment bezorgen met het zingen van stemmige maar ook vrolijke kerstnummers. Wij zijn al flink aan het repeteren, dus kom de 17de december naar Cuijk en geniet van de kerstsfeer.