Sinds 1994 is Kuppen boomverzorging BV uit Mill actief als specialist op het gebied van bomen in de verstedelijkte omgeving.

In 2013 is Kuppen boomverzorging overgenomen door de Nationale Bomenbank uit Bleskensgraaf (Zuid Holland) maar opereerde nog steeds onder de vertrouwde naam Kuppen boomverzorging BV. Door de ontwikkeling van een groter werkgebied van Kuppen boomverzorging in met name de provincies Gelderland, Brabant en Limburg is besloten om per 1 januari 2018 de naam Kuppen boomverzorging BV te wijzigen in Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland bv, die gevestigd blijft in Mill.

Nationale Bomenbank heeft als ambitie om vanuit klantvriendelijkheid, oog voor het milieu en efficiency dicht bij haar opdrachtgevers gevestigd te zijn. De uitwerking daarvan is het oprichten van zelfstandige vestigingen door het land zodat een landelijk dekkend netwerk ontstaat. De naamswijziging van Kuppen boomverzorging BV naar Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland bv draagt bij aan deze nationale ambitie. In de afgelopen vijf jaar is veel kennis uitgewisseld. Zo zijn specialismen waaronder verplanten van grote bomen, beheer van ziekten en aantastingen en planmatig beheer van bomen verder doorontwikkeld. Uitwisselen van elkaars specialismen, medewerkers en machines leiden nog sterker tot de ‘Boomspecialisten’ die we zijn. Bovenstaande past binnen de strategie om als landelijk werkende boomspecialisten, samen met onze opdrachtgevers, te werken aan de klimaatbestendige en gezonde leefomgeving van morgen.

Wilt u meer informatie? Bel dan met Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland 0485-455 557 en vraag naar Twan Verhoeven of Bas de Niet of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..