Op zaterdagavond 13 en zondagavond 14 januari is De Neije Krant Oudejaarsconference te zien bij de Lokale Omroep Mill. Een eerder gecommuniceerde datum van uitzending bleek organisatorisch niet haalbaar.

Maar zaterdag 13 en zondag 14 januari is deze show vanaf 20.00 uur te zien bij de Lokale Omroep Mill. De show duurt zo’n 100 minuten, zorg dus dat u er klaar voor zit!

Oudejaarsconference

Jan Volleberg en Tom Raaijmakers uit Wilbertoord verzorgden deze eerste De Neije Krant Oudejaarsconference. Dat op vrijdag 29 en zaterdag 30 december in een uitverkocht Theater Myllesweerd. In hun show kwamen alle hoogte- maar ook dieptepunten uit 2017 voorbij. Zowel lokale, regionale als internationale gebeurtenissen passeerden de revue. Er waren liedjes, gedichten, video- en geluidsfragmenten. Het was een meer dan complete show waar bezoekers zeer enthousiast op reageerde. Dit initiatief is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is via alle providers en kabelaars te ontvangen. Ook wereldwijd zijn de uitzendingen te horen en zien. Via de App-store is er zelfs een speciale gratis app beschikbaar waarmee alle lokale omroepen in Nederland te beluisteren en bekijken zijn. Check voor een overzicht van alle frequenties en meer informatie www.lokaleomroepmill.nl.