Foto: Diny v.d. Linden

Ondertussen is “De Huiskamer” in de Wester een begrip in de Millse gemeenschap. Mensen komen samen op de dinsdag voor sociale contacten, gezellig te praten, een kaartje te leggen, spelletje te doen, of krant te lezen onder het genot van een kopje koffie met peperkoek of iets anders lekkers.

Het is een groepje mensen wat onder begeleiding van vrijwilligers de dag nuttig en gezellig besteedt. Dit zijn steeds dezelfde mensen, zij staan ingeschreven en betalen een minimum bedrag voor de hele dag of dagdeel met eventueel lunch erbij. Dit alles vindt plaats in een huiselijke sfeer en gezelligheid, waar aandacht is voor elkaar. De mantelzorger heeft dan een moment in de week wat tijd om zelf iets te ondernemen.
Wanneer men denkt, dit is iets voor mij, neem dan gerust contact met ons op.
U bent niet snel te jong om hier als gast binnen te stappen.
Als het aan de werkgroep de Huiskamer ligt, wil zij graag uitbreiden met een dagdeel op de vrijdagochtend.
Wij verwachten dat er in Mill West, maar ook in heel Mill best mensen zijn die graag een paar uurtjes willen bijkletsen met een kopje koffie erbij.
Dit is het concept, wat we in de zomermaanden ook al hebben toegepast en dat is heel goed bevallen.
Het wordt als het ware een vrije inloop, waarvoor met niet hoeft aan te melden, leeftijd speelt geen rol.
We zijn hiervoor nog wel op zoek naar een paar vrijwilligers die als gastvrouw koffie en thee willen schenken en wat daar bij hoort.
Het enthousiasme van onze kant is er, wij nodigen u graag uit als onze gast.
Wij willen beginnen op vrijdag 2 maart, het is van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Uiteraard in de Wester in Mill-West.
Indien nodig, kan voor vervoer gezorgd worden.
Voor opgave als vrijwilligers, of gast van De Huiskamer op dinsdag, kan men contact opnemen met Diny v.d. Linden tel. 452557 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gertie Gerrits tel. 452375 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.