Gymert Yoga Studio in Mill wordt per 1 maart 2018 overgenomen door Willeke Pluk onder de naam unPlukked Yoga.

unPlukked Yoga biedt een fijne studio met persoonlijke aandacht. Gevestigd op de houtzagerijstraat in Mill waar vijf dagen per week Vinyasa Flow, Basic Flow, Yin Yang & Yin Yoga lessen zijn. Zo sluit unPlukked Yoga aan bij verschillende behoefte.

De visie van unPlukked Yoga is om in het dagelijkse drukke en hectische leven rust en ontspanning te bieden. De naam 'unPlukked' is afgeleid van het Engelse woord unplugged. Wat doelt op het loslaten van spanning en het terugkeren naar de basis.

Yoga brengt je in balans en is voor iedereen. Heb je behoefte aan meer ruimte in je lichaam? Met de ruimte die je creëert, wordt de stijfheid minder. Je zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel. Daarnaast heeft het een meditatief en rustgevend effect. Dit is wat zo bijzonder is aan yoga en wat Willeke heeft geïnspireerd om les te gaan geven. Willeke heeft een prettige stem en neemt een fijn balans tussen in- en ontspanning mee in haar lessen. Na een Vinyasa opleiding begon Willeke met lesgeven in Nijmegen, Molenhoek en Mill. Later volgde er een Yin opleiding. De droom om een eigen yoga studio te openen is nu werkelijkheid geworden. Met veel passie en liefde gaat ze dit nieuwe avontuur aan. Als een Yogi ben je voor altijd student, zo blijft Willeke zich verdiepen in yoga en nieuwe yogastijlen ontdekken.

Het is een uitdaging om een balans te vinden tussen werk en ontspanning, het herkennen van je eigen grenzen en om de rust en ontspanning na een yoga les mee te nemen in je dagelijks leven. Het is ervaren en voelen wanneer je behoefte hebt aan de beweging van een dynamische Vinyasa les of juist de rust en ruimte van een Yin les. Bij Vinyasa ontstaat er een flow door ademhaling te koppelen aan beweging. Yin is een zachte en rustige vorm waarbij je spieren ontspannen blijven. Dit stimuleert de beweeglijkheid in het bindweefsel en de gewrichten. Het beste combineren van deze werelden doen we in een Yin Yang les. Alle lessen sluiten af met een fijne eindontspanning.

Als je kunt ademen, kun je yoga doen!

Naast de reguliere lessen, worden er vanaf 1 maart in de studio of op locatie privéles, workshops, yoga voor kinderen, bedrijven, personeelsuitjes en familiefeesten gegeven. In de loop van het jaar komt er ook zwangerschapsyoga en wordt het reguliere lesaanbod vergroot.

In samenwerking met Gymert Physical Performance biedt unPlukked Yoga een combinatie aan van yogalessen en small group fitness.

unPlukked Yoga heeft een complete make over gehad. Door gebruik te maken van houtproducten, natuurlijke tinten en planten heeft de studio een rustgevende en warme sfeer. Zo staat er ook aan het einde van iedere les een heerlijk kopje thee voor je klaar.

Meer weten of een gratis proefles volgen?

Ga naar www.unplukkedyoga.nl, Facebook of Instagram. Adres unPlukked Yoga: houtzagerijstraat 41, 5451HZ, Mill.