Foto: Toon Willems

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de klucht ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’.

Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 8,00 per stuk. Er zijn 100 kaartjes per avond beschikbaar en vol is vol.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor.

Annemieke Roefs maakte haar debuut in 2016 als Titia de huishoudster in ‘He, mag ik mijn echtgenote terug’. Ze speelde met verve en liet weten dat dit ‘naar meer smaakte’. Ze moest echter tot 2018 wachten, simpelweg omdat er in 2017 geen voorstelling was. In ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ is ze Alice, de eerste vrouw van Charles Condomines. Om niet te veel te verraden, zullen we haar omschrijven als een aparte verschijning op het toneel. Ze maakt het Charles en zijn tweede vrouw Rose behoorlijk lastig. Was ze tijdens het huwelijk met Charles al vaak onhandelbaar, nu is ze dat zeker.

Toneelvereniging Miamtoca is op zoek naar nieuwe leden. Heb je interesse? Neem contact op met toneelvereniging Miamtoca. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van de leden aan.