Op vrijdag 13 april 2018 hopen Piet en Riek Gerrits uit Mill hun 60-jarig huwelijk te vieren.

Piet werd op 5 mei 1932 geboren aan de Gagelweg te Mill, Riek zag het levenslicht op 15 juli 1928 aan de Noordkant in St. Anthonis. Ze leerden elkaar kennen in het Berendsbos in Mill tijdens een tuinfeest in 1951 en trouwden op 14 april 1958. Ze kregen 3 dochters: Marjo, Jeanne en Dorette.

Aan de Graafseweg in Mill hebben ze verschillende jaren een tuinderij gehad, maar door gezondheidsklachten van Piet was het moeilijk deze langer aan te houden. Piet liet zich omscholen tot instrumentmaker en vond werk aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. De tuinderij werd verkocht en het gezin verhuisde naar de Gagelweg in Mill. In die tijd begonnen ze met het verhuren van caravans op de camping in St. Anthonis en ook in de leegstaande benedenverdieping van hun woning verbleven regelmatig vakantiegangers.

Het ging met Piet zijn gezondheid echter niet goed en toen hij thuis kwam te zitten werd zijn nieuwe hobby antieke klokken repareren. Dit ging echter zo goed dat er naast de klokken al snel curiosa en antieke meubels bij kwamen en zo ontstond er een antiekhandel. Piet en Riek genoten hier met volle teugen van. Ze waren vaak samen op pad om naar antiekmarkten te gaan maar ook tijdens hun vele vakanties werden er de nodige markten bezocht.

Toen hun jongste dochter Dorette een drukkerij begon aan de Spoorstraat in Mill besloten ze om mee te verhuizen. Hier wonen ze nog steeds samen. Hun kinderen hebben ook weer kinderen gekregen en ze zijn de trotse grootouders van Mariska, Herjan, Ruud, Daan en Chrissy. Ook hebben ze een zeer goede band met beide kanten van de familie en ze zien iedereen dan ook bijna iedere week. Vroeger tijdens een wekelijkse wandeling, nu tijdens het koffiedrinken.

Al 60 jaar zijn ze onafscheidelijk samen. Samen op vakantie, samen naar familie en vrienden maar ook samen naar de dokters en ziekenhuizen.

Omdat we als kinderen en kleinkinderen dankbaar zijn dat Piet en Riek al zo lang samen mogen zijn vieren we hun 60-jarig huwelijk samen met familie en vrienden.