Sinds 2006 bestaat de Verhuurschuur in Mill. Zij zijn te vinden aan de Houtzagerijstraat 23 in Mill. In dit bedrijfsverzamelgebouw hebben zij tal van springkussens, opblaasbare feestfiguren, spelmateriaal en bijvoorbeeld ook een buikschuifbaan en stormbaan opgeslagen.

Ophalen en terugbrengen van materialen gaat op afspraak, maar ook thuis laten bezorgen is mogelijk. In de meeste gevallen is ophalen daags voor het feest of de activiteit en is het de dag na het feest terugbrengen.

Seizoen

Doordat het wat langer duurde dat het mooiere weer begon, is ook het seizoen voor de Verhuurschuur wat later begonnen. “Bij slechter weer denken mensen niet aan een activiteit buiten organiseren,” vertelt Mark Kremers. “Zodra de zon begin te schijnen en mensen meer buiten zijn, merken we dat er direct reserveringen binnen komen voor springkussens en ander spelmateriaal. We merken dat het kussen van De Neije Krant ook dit seizoen erg populair is. Dit hebben we sinds mei vorig jaar in de verhuur en is erg vaak weg.”

Nieuw

Elk seizoen is er een wisseling in de collectie van de Verhuurschuur. “Kussens die minder mooi zijn verkopen we en daarvoor kopen we dan weer nieuwe. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld een nieuwe 9 meter lange stormbaan in de collectie en ook is er een nieuwe buikschuifbaan. Deze laatste is een dubbele en we merken dat er ook veel belangstelling voor is.”

Slecht-weer-garantie

Uniek bij de Verhuurschuur is de slecht-weer-garantie. “Deze hanteren we nu enkele jaren en daar krijgen we zeer positieve reacties op. De meeste spelen en springkussens die we verhuren moet je buiten gebruiken. Als het dan slecht weer is dan is dat voor niemand leuk. Huurders kunnen de spullen niet of nauwelijks gebruiken en wij krijgen alles nat terug.” Vandaar dat de Verhuurschuur sinds enkele jaren de slecht-weer-garantie heeft. “Blijkt dat het weer te slecht is dan kan men gewoon gratis de huur annuleren of verzetten naar een andere datum.”

Feestfiguren

Terwijl springkussens en spelmateriaal seizoensgebonden is, gaat de verhuur van opblaasbare feestfiguren het hele jaar door. “Zekers, mensen worden het hele jaar door 50. Maar ook als iemand 25 jaar wordt hebben we wat leuks, we verhuren namelijk ook halve Abraham- en Sarahpoppen.”

Reserveren

De volledige collectie is via www.deverhuurschuur.nl te bekijken. Direct online reserveren is ook mogelijk. Telefonisch is meer informatie te krijgen op tel. 0485-325634.