Deze week krijgt Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill een nieuw koffiezetapparaat. Maar wat vindt u van deze koffie?

Om dit goed uit te kunnen proberen krijgt iedereen tot 1 juni het tweede kopje koffie gratis. Hiervoor in ruil horen de beheerders van Myllesweerd dan graag uw mening over deze nieuwe koffie.

Nieuw

Maar er zijn meer nieuwe ontwikkelingen in Myllesweerd. Eerder werd er al een extra wand geplaatst in de Plaza. Zo is er minder tocht bij de bar en is het nog gezelliger om in de Plaza wat te drinken of om er te lunchen. Om deze ruimte nog functioneler te maken, zal er ook een aanpassing gedaan worden aan de bar. De punt die er nu aan zit gaat verdwijnen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor de bar en kunnen meerdere bezoekers nog sneller geholpen worden.

Meer

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Myllesweerd en snel weten welke theatershows en films er in het nieuwe seizoen te zien zijn? Volg Myllesweerd dan op Twitter, like de Facebookpagina en zie regelmatig www.myllesweerd.nl.