Zondagavond 22 april was de finale van de Beauty Awards. Margo Kuijpers uit Mill behoorde met haar salon Skinmasters tot de finalisten.

“Ik ben een maand of 9 bezig geweest om mijzelf en mijn bedrijf te presenteren tegenover een professionele vakjury om de Award in de wacht te slepen,” vertelt Margo. Helaas wist zij de hoofdprijs niet te veroveren. “Maar ik voel me nog steeds een winnaar. Dat ik bij de top 4 van Nederland hoor is voor mij al een groot compliment. De kwaliteit in de branche groeit, zowel vakinhoudelijk als in ondernemerschap. Dit was voor mij een goed meetpunt om te zien waar ik nu sta met mijn bedrijf.”

Finale

De finale bestond uit 4 finalisten in de categorie beste nieuwe schoonheidssalon van Nederland 2018. De finalisten kwamen uit Den Haag, Amsterdam, Rijnsburg en Mill. De Awards werden uitgereikt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De rode loper lag uit, het was een groots event met Kim Kötter als presentatrice en veel theater, muziek, een heerlijk diner en een swingende afterparty.

Mooie start

Margo Kuypers is net een jaar bezig met haar salon. “Klopt, in februari 2017 ben ik begonnen met mijn salon en dan nu al in de finale. Vorig jaar heb ik een bedrijfspresentatie moeten maken als inzending voor de awards.” Hierna was het even stil rond de verkiezing. Maar op 9 januari kreeg ze de Mystery Guest op bezoek. “Deze kreeg bij mij een complete behandeling. Dit was al een bijzonder moment want niet alle salons ontvangen de Mystery Guest.”

Bijzonder

Op de vraag wat Skinmasters zo bijzonder maakt vertelt Margo: “Mijn visie is dat elke huid wel iets te verbeteren heeft. Of het nu gaat om een groot huidprobleem, huidveroudering of misschien maar een kleine oneffenheid verwijderen. Ik maak altijd een plan en bespreek met de cliënt hoe we gaan samenwerken. Bij Skinmasters hoef je ook niet te kiezen tussen huidverbetering en ontspanning. Beiden worden altijd gecombineerd en dat geeft een fantastisch resultaat.
Dit maakt het inboeken via de website www.skinmasters.nu ook heel gemakkelijk, want je kiest wat je wilt verbeteren of je kiest een tijd waarin de cliënt bepaald wat er gedaan wordt. Heel gemakkelijk.”

Meer

Meer weten of zelf ervaren waarom Skinmasters bij de top 4 van Nederland hoort? Maak een afspraak via de site of neem contact op met:

Margo Kuypers
Skinmasters
Wanroijseweg 28 5451 HA Mill
06 489 583 92
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.skinmasters.nu