Vorig najaar vierde de organisatie Ontdek Mill op bescheiden wijze haar vijfjarig bestaan. Deze organisatie timmert met bevlogen mensen aan de weg die zich als vrijwilliger inzetten.

De promotie van de gemeente Mill en Sint Hubert op toeristisch gebied is de belangrijkste taak van het platform. Daar geeft de gemeente jaarlijks een subsidiebedrag voor, want het platform doet goed werk en daar is het gemeentebestuur dankbaar voor.

Evenementen worden aangejaagd, routes ontwikkeld en mensen met elkaar in contact gebracht. Niet alleen in Mill maar ook in de kerkdorpen Langenboom, Wilbertoord en Sint Hubert.

Ook in 2018 krijgt Ontdek Mill weer een aanzienlijk subsidiebedrag voor haar activiteiten. De raad heeft destijds bij invoering van toeristenbelasting besloten dat de opbrengst ingezet moest worden voor versterking van het toeristisch-recreatief product. Ontdek Mill voert dat deels uit en realiseert een flinke multiplier. De gemeente Mill en Sint Hubert wordt op deze wijze uitstekend gepromoot. De activiteiten spreiden zich steeds meer over de hele gemeente uit, maar ook in de regio Land van Cuijk. 'Een Goei Leven' is daar een mooi voorbeeld van. Het is een breed gedragen sociaal programma dat de bourgondische leefstijl vertaalt naar een duurzame en gezonde keuken: een Beter Leven voor ons allemaal. Inwoners en bezoekers ontdekken en proeven het lekkere eten, met passie gemaakt en ook nog eens gezond.