Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill bestaat ondertussen 6 jaar en is nog steeds in ontwikkeling. Dit om in te kunnen blijven spelen op wensen van huurders van Myllesweerd, gebruikers en gasten.

Zo is onlangs de bar in de Plaza aangepast. Hierdoor is deze functioneler inzetbaar en is er meer ruimte voor en achter de bar.

Nieuwe koffie

Sinds enkele weken is er ook een nieuwe koffiemachine in gebruik genomen. “Bezoekers moesten even wennen aan de nieuwe smaak, maar kunnen de betere koffie zeker wel waarderen,” aldus een van de beheerders. “Door deze nieuwe machine hebben we ook meerdere soorten koffie zoals heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato en Espresso.” Iedereen kan tot 1 juni voordelig de verschillende smaken proeven, want elk 2e kopje koffie is gratis. “Maar ook hebben we nieuwe soorten thee en uiteraard nog steeds de zelfgebakken appeltaart door de medewerkers van Bij Sas en Bep.”

Uw reacties

Kortom, Cultureel Centrum Myllesweerd blijft continu in ontwikkeling. Mocht u tips of ideeën hebben die Myllesweerd nog beter kunnen maken, laat het gerust weten. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en een briefje in de bus of het aangeven bij een van de beheerders kan uiteraard ook. Daarnaast is Myllesweerd altijd op zoek naar vrijwilligers voor horeca, technische dienst, theater- film- en activiteitencommissie.

www.myllesweerd.nl